TÄNA LOOSIMINE: Eesti Turismifirmade Liidu kingireisidele pandi end kirja 144 000 korral

: Eesti Turismifirmade Liidu Eesti 100. sünnipäeva kingitustekampaania reisidele ja reisielamustele pandi end kolm nädalat väldanud kampaania jooksul kirja 144 000 […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
Loosimine ETFL

Eesti Turismifirmade Liidu Eesti 100. sünnipäeva kingitustekampaania reisidele ja reisielamustele pandi end kolm nädalat väldanud kampaania jooksul kirja 144 000 korral. Täna õhtul loosib ETFL kõik kingitused välja, nende seas on nii pakette soojale maale, reisiteemalisi teenuseid kui ka elamusreise Eestimaa kaunitesse ja põnevatesse paikadesse.

Kampaania korraldaja Eesti Turismifirmade Liidu peasekretäri Mariann Luguse sõnul oli reisidele registreerumine rohkearvuline ning lõpuks kogunes soove endale võita üks või mitu reisielamust ligi 144 000 tükki.

“Teadsime juba enne kampaaniat, et Eesti inimene on reisirahvas, aga kogunumbrit vaadates võib öelda, et vaatamata sellele, et sama inimene sai end kirja panna mitmele meelepärasele reisile, on sisuliselt iga kümnenda Eesti elaniku nimel registreering tehtud ning see ületab kõiki meie ootusi. Loodame väga, et see väärikas kink Eesti Vabariigi sünnipäeva puhul toob võitjatele reisilusti ja paljudesse kodudesse rõõmu,” ütles Lugus.

Kokku saab loosi tulemusel nii kodumaistele kui ka välismaistele reisidele minna kokku ligi 250 inimest. Kingitused on välja pannud Eesti Turismifirmade Liidu liikmed. Kingituste loosimine toimub täna Delfi TV-s algusega kell 19.00. Loosimist jälgib sõltumatu vaatlejana Tarbijakaitseameti esindaja. Registreerimise esialgse statistika järgi osutusid võrdselt populaarseteks nii välismaised kui ka kodumaised reisielamused.

“Eesti on täis põnevaid paiku ning just emotsioon on see, mida tänapäeva teadlik reisisell oma rännakutelt otsib – olgu see siis kas kaugel maal või meie enda armsas Eestis,” rääkis Lugus. “Väga populaarseks on kampaanias osutunud just need reisid, mis on seotud privaatekskursioonidega Eesti avastamata paikadesse ning elamustega spaades ja mõisates koos kogenud giidide ja rännumeestega.”