Uus reisisihtkoht Nicaragua

: ~15. mail toimus Helsingis asuva Nicaragua suursaatkonna ning Nicaragua Turismiameti poolt korraldatud ümarlaud, kus tutvustati seda enamikule veel vähetutntud Kesk-Ameerika […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
UUs reisisihtkoht Nicaragua

~15. mail toimus Helsingis asuva Nicaragua suursaatkonna ning Nicaragua Turismiameti poolt korraldatud ümarlaud, kus tutvustati seda enamikule veel vähetutntud Kesk-Ameerika riiki. Väga sõbralik rahvas, turvaline, soe ja päikseline, erinevate kultuuride ja loodulike koosluste kombinatsioon taskukohase hinna eest. See kõik teeb Nicaraguast tulevikus kindlasti armastatud reisisihtkoha ka meie inimestele.


Nicaragua suursaadik ning Turismiameti juht kohtusid ka Finnairiga, kõneluste sisuks oli potentsiaalne Helsingi-Managua otselennu avamine. Oleme siis lootusrikkad. Aga Nicaraguasse saab mitmel moel lennata juba praegu.

19. mail toimus Nicaragua kui reisisihtkoha sisulisem tutvustamine ka ETFLi liikmetele. Tallinnas ETFLi kontoris tegid esitlust Nicaragua suursaatkonna majandusdiplomaat Pr. Renee Patricia Gomez ning pikki aastaid Nicaraguas elanud ja töötanud soomlasest reisikorraldaja Hr. Petri Jaakkola.

Kuna Nicaragua on muuhulgas ka kohvimaa, jõime imehead kohapeal valmistatud Nicaragua kohvi.

Täpsem info

Mariann Lugus
ETFLi peasekretär
mariann.lugus@etfl.ee