Anne Samlik pälvis Euroopa Turismiauhinna

: Konverentsi võõrustaja Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juhatuse esimehe Verni Loodmaa sõnul on Anne Samlik olnud üks Eesti turismimaastiku olulistest […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
Turismiauhind Anne Samlik

Konverentsi võõrustaja Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juhatuse esimehe Verni Loodmaa sõnul on Anne Samlik olnud üks Eesti turismimaastiku olulistest kujundajatest. „Teda hinnatakse kõrgelt nii riigis sees kui meie välispartnerite poolt,“ ütles Loodmaa.

Euroopa turismiauhinnaga (European Hospitality Foundation Award) tunnustatakse isikuid, kes on oma pikaajalise tegutsemisega hotellimajanduses ja turismisektoris andnud märkimisväärse panuse külalislahkuse arendamisse. Auhinnaga pärjatakse parimaid sagedusega kaks korda aastas. Auhinda annab välja 2006. aastal loodud fond The European Hospitality Foundation, mille eesmärgiks on finantseerida HOTRECi tegevusvaldkondadega seotud mittetulunduslikke projekte.