Läänemeremaade Turismifoorm (Baltic Sea Tourism Forum 2016)

: 19.-20. oktoobril toimus Pärnus Läänemeremaade Turismifoorum (Baltic Sea Tourism Forum 2016), mille eesmärk on tuua kokku turismiasjalised kõigist Läänemeremaade riikidest. […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
Läänemeremaade turismifoorum

19.-20. oktoobril toimus Pärnus Läänemeremaade Turismifoorum (Baltic Sea Tourism Forum 2016), mille eesmärk on tuua kokku turismiasjalised kõigist Läänemeremaade riikidest.

Foorum toimub Eestis esimest korda. Turismifoorumit korraldab TÜ Pärnu kolledž koostöös Pärnu linna, EASi, Mecklenburg-Vorpommerni turismiameti ja majandusministeeriumiga.

Kuna tegemist on suure ja mahuka rahvusvahelise konverentsiga, on selle ettevalmistus TÜ Pärnu kolledži turismiosakonna juhi Heli Müristaja sõnul kestnud pea aasta otsa. Eriti intensiivne ettevalmistusperiood on olnud viimane poolaasta. TÜ Pärnu kolledži poolt on korraldusmeeskonnas praktiliselt kogu kolledži turismiosakond. Ka kolledži tudengid on kaasatud foorumi ettevalmistuse erinevatesse aspektidesse.

Foorum on mõeldud kõikidele turismiasjalistele – ettevõtjad, avaliku sektori esindajad ja kolmanda sektori esindajad. Foorumi oluliseks osaks on Heli Müristaja sõnul võrgustumine ja potentsiaalsete ühisprojektide partnerite leidmine. Näiteks Pärnu kolledž leidsis eelmise aasta turismifoorumilt mitmed uued koostööpartnerid ja esimesed projektidki on juba üheskoos tehtud.

Sel aastal keskendub foorum  kahele valdkonnale: esimesel konverentsi päeval on valdkonnaks hooajalisus ja teisel konverentsi päeval jätkusuutlikkus.

Läänemeremaade Turismifoorumi koduleht on http://www.balticseatourism.net/

Lisainfo:
Heli Müristaja
turismiosakonna juhataja
TÜ Pärnu kolledž
445 0634
(+372) 529 2042
heli.muristaja@ut.ee