Türgi reisikorraldajate tutvumisreis Eestisse 24-26.08.2016

: 24-26. septembril külastasid Eestit üheksa Türgi turismiettevõtet, et tutvuda Eesti kui potentsiaalse reisisihtkohaga türklastele. Türgist osales kaheksa reisikorraldajat ja Turkish Airlines’i […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

24-26. septembril külastasid Eestit üheksa Türgi turismiettevõtet, et tutvuda Eesti kui potentsiaalse reisisihtkohaga türklastele.

Türgist osales kaheksa reisikorraldajat ja Turkish Airlines’i esindajad. ETFL koostöös Turkish Airlines’i, EASi ja Tallinna Ettevõtlusametiga koostas türklastele sisutiheda programmi. Käidi ekskursioonidel Tallinna vanalinnas ning Lahemaa rahvuspargis, võeti osa Destination Estonia presentatsioonist ja B2B kontaktüritusest ning tutvuti Eesti toidukultuuriga Tallinna soositud restoranides. Külalistele tutvustati ETFLi liikmete Tallink Hotels ja Sokos Hotels Tallinn gruppidesse kuuluvaid hotelle.

Professionaalidele mõeldud kontaktüritusel osalenud ETFLi liikmete tagasiside oli väga positiivne. Eesti turismivõimalustega tutvuma tulnud Türgi ettevõtete esindajad olid koostööst väga huvitatud, külalistega arutati juba konkreetseid potentsiaalseid koostööprojekte. Ka Türgi reisikorraldajate tagasiside oli ülimalt positiivne. Lahkuti väga rahulolevalt, lubades kindlasti tagasi tulla ning pakkuda Eestit kui põnevat sihtkohta oma klientidele. 

Tallinnast saab Turkish Airlines’ga Istanbuli lennata iga päev.