TOUREST tuleb jälle!

: Esmajärjekorras on registreerumise õigus Eesti Turismifirmade Liidu liikmetel. 8. augustil avatakse registreerumine kõikidele väliseksponentidele ning 12. septembril „Puhka Eestis!“ hallis […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
Tourest muumid

Esmajärjekorras on registreerumise õigus Eesti Turismifirmade Liidu liikmetel. 8. augustil avatakse registreerumine kõikidele väliseksponentidele ning 12. septembril „Puhka Eestis!“ hallis ning Peahallis asuvatele kõikidele teistele eksponentidele.

Kas teadsid, et eelmisel aastal reisisid Eestimaalased teistesse riikidesse ligi 4 miljonit korda? See teeb umbes 3 reisi iga elaniku kohta aastas. Lisaks sellele avastame aina enam oma armsa ja ilusa maa erinevaid paiku. Oleme tõeline reisirahvas.

TOUREST on oma 25aastase ajaloo jooksul rõõmustanud iseseisva Eesti reisihuvilisi ning on jätkuvalt olulisim turismialane sündmus nii Eestis kui Balti riikides. Seekordne 26. korda toimuv TOUREST pakub lisaks tuttavatele messipakkumistele palju uut ja põnevat.

Peahallis on esindatud reisibürood ja -korraldajad, transpordiettevõtted, turismivaldkonna tugiteenused. Uuendusena on peahallis eraldi „Global Village“ ala välisriikide esindajatele.

„Puhka Eestis!“ halli on koondunud kõikide Eesti maakondade värvikad väljapanekud, uuendusena on seal ka eraldi kuulsate Eesti Spaade ala.

„Elamused ja maitsed“ hallis saab jalga puhata ja keha kinnitada, nautida ehedat Eestimaist toitu, mida kohapeal pakuvad Toidutee mõnusad kokad-kohvikud ning terve rida hea ja eheda Eestimaise toidukraami müüjaid.

Lastele ja peredele pakuvad elamusi ja tegemisi Võrumaal asuvad põnevad paigad Pokumaa, Liikluslinn, Kiidi suusahüppemägi ja mitmed teised. Siin asub ka messi lava koos kireva ja lõbusa programmiga ning rohkete mängudega.

“Reisiklubi” on messi jaoks tõeline uuendus ja lisandväärtus, uus ja põnev formaat, et tutvustada Eesti reisihuvilisele põnevaid uusi reisisihtkohti üle maailma. Osaleda saab igaüks. Emotsioonidest tulvil reisielamusi ja soovitusi jagavad kogenud rändajad. See on mõnus ja vahva reisisellide peatuspaik, kus igal täistunnil algab uus ja põnev seiklus.

Kohtumiseni 10.-12. veebruaril 2017 Tallinnas Pirital.
Puhkus algab siit!

Lisainfo telefonil 6 313 013