Kohtumine Etioopia suursaadik Hr Teshome Toga Chanaka’ga

: 12. mail toimunud kohtumisel ETFLi esindajatega arutati erinevaid võimalusi selle põneva maa tutvustamiseks Eestis. ETFLi liikme GoTravel seiklusreiside projektijuht Arne […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
Kohtumine Etioopia suursaadikuga

12. mail toimunud kohtumisel ETFLi esindajatega arutati erinevaid võimalusi selle põneva maa tutvustamiseks Eestis. ETFLi liikme GoTravel seiklusreiside projektijuht Arne Uusjärve sõnul viivad 3-4 Eesti reisikorraldajat igal aastal gruppe Etioopiasse, grupid ei ole suured, kuni 15-16 inimest. Uusjärv on korraldanud reise Etioopiasse viimased kümme aastat. Tema sõnul on kõik tema gruppides reisid kaasateinud inimesed jäänud väga rahule. Ligi 100 miljonilise elanikuga Ida-Aafrikas asuv riik on põnev oma ajaloo, kultuuriväärtuste, looduse ja suurte kontrastide poolest. Religioon on igapäevases elus väga oluline, kusjuures kristlased ning moslemid elavad rahumeelselt ja sõbralikult õlg-õla kõrval.

Suursaadik Chakana, kes resideerub Brüsselis, viibis Tallinnas kolmandat korda ning lubas peatselt tagasi tulla ning võtta kaasa ka kaasmaalastest turismivaldkonna esindajaid. Etioopiat esindas kohtumisel ka saatkonna esimene sekretär, majanduskoostöö eest vastutav Hr Nahom Girma. ETFLi poolt olid kohtumisel president Külli Karing, peasekretär Mariann Lugus ning Arne Uusjärv GoTravelist.

Lisaks ETFL-le olid külalistel kohtumised Välisministeeriumis, Kaubandus-Tööstuskojas ning Riigikogus.