EAS ja ETFL kutsuvad lastega peresid Eestisse

: Täna toimunud Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL) ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) poolt korraldatud perepuhkuse seminaril arutleti, kuidas reisikorraldajad saaksid aidata […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Täna toimunud Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL) ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) poolt korraldatud perepuhkuse seminaril arutleti, kuidas reisikorraldajad saaksid aidata perepuhkuse teenusepakkujatel tuua Eestisse puhkama senisest rohkem lastega peresid.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretäri Kristen Lahteina sõnul kasvab perepuhkajate arv iga aastaga. “Meie ettevõtjad loovad üha enam kogu perele suunatud atraktsioone ja tegevusi – olgu selleks siis suvel seikluspargid ja Lottemaa, talvel suusatamine Lõuna-Eestis või hoopis Kiviõli Seiklusturismikeskuses. Ka meie SPA-d mõtlevad aina rohkem lastega perede peale. Eesti väga suureks trumbiks on ka loodusturism, mis samuti peresid ahvatleb,” selgitas Lahtein.

Lahtein lisas, et eraldi sihtgrupi toomisel Eestisse mängib suurt rolli turismifirmade ja tootepakkujate koostöö. “Nagu turismivaldkonnas ikka, ei pruugi üksi tegutsedes suurt tulemust tulla – oluline on ikka pead kokku panna,” lisas ta.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ning Eesti Turismifirmade Liidu koostöös korraldatud seminarile kogunesid erinevad turismivaldkonnas tegutsevad ettevõtted, et ühiselt arutada tulevikuplaane ja luua võimalusi ühistegevuseks. Seminaril tutvustati reisikorraldajatele välisturule suunatud perepuhkuse tootepakkumisi tuleval aastal. Kogunemisel tulid jutuks ka lastega perede ootused ning reisimisega seotud soovid ja vajadused.

Eesti Turismifirmade Liit (ETFL) on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mille eesmärgid on seotud liitu kuuluvate ettevõtete majandushuvide kaitsmisega turismi valdkonnas, Eesti turismisektori arendamise ning turismiteenuste kvaliteedi parandamisega. ETFLi kuulub 68 liiget ja kaasliiget.

Lisainfo:

Kristen Lahtein
Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär
Tel: 5662 2466
kristen@etfl.ee