Turismifirmade liit: Estonian Airi müük lisab kindlustunnet

: «Kuna lennundus on turismivaldkonnas keskne äri, siis hoiab kogu Eesti turismisektor Estonian Airi tulevasele võimalikule omanikule pöialt, nende edust sõltub sadade ettevõtete ja tuhandete […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

«Kuna lennundus on turismivaldkonnas keskne äri, siis hoiab kogu Eesti turismisektor Estonian Airi tulevasele võimalikule omanikule pöialt, nende edust sõltub sadade ettevõtete ja tuhandete töötajate käekäik. Minu hinnangul süstib Infortari tulek turismiturul tegutsevatele ettevõtetele kindlustunnet,» märkis Lahtein pressiteates.

Ta lisas, et Infortar on pikaaegselt panustanud turismivaldkonda, tegemist on ühe edukaima turismiettevõttega piirkonnas, kes omab nii hotelle kui laeva- ja taksofirmat ning lennundusfirma võimaldaks luua täiendavat sünergiat.

«Seega eelkõige toob Infortar juurde kogemusi, kapitali ja kontakte. Lisaks omab tehing usutavasti optimistlikku mõju ka Estonian Airi organisatsioonile endale – tugeva eraomaniku kaasamine võiks anda ettevõttele täiendava uue hingamise,» sõnas Lahtein.

Allikas: Majandus24