PRESSITEADE: Balti turismifirmade liidud tihendavad koostööd

: Teisipäeval Vilniuses kohtunud Balti riikide turismifirmasid koondavad erialaliidud leppisid kokku, et hakkavad tegema senisest tihedamat koostööd turistide meelitamisel Balti riikidesse. […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
etfl

Teisipäeval Vilniuses kohtunud Balti riikide turismifirmasid koondavad erialaliidud leppisid kokku, et hakkavad tegema senisest tihedamat koostööd turistide meelitamisel Balti riikidesse.

Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL), Läti Turismifirmade ja Operaatorite Assotsiatsiooni (ALTA) ja Leetu Turismiassotsiatsiooni (LTA) juhid nentisid, et riikide turismiettevõtjate mured on paljuski sarnased ja suurim väljakutse seisneb Balti riikide nähtavaks tegemises.

“Leppisime kokku vajaduses teha kolme Balti riigi vahel senisest tihedamat koostööd, eeskätt turistide siia piirkonda meelitamisel,” ütles Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahtein.

“Samuti soovime pöörata rohkem tähelepanu turismituru osaliste koolitusele ja ühtlustada eri riikide turismivaldkonna praktikaid. Balti turismifirmadel peavad olema võrdsed võimalused reiside müümisel konkureerimiseks ja klientidel selgus, et kõigis kolmes riigis on reiside ostmisel sarnased tingimused,” lisas Lahtein.

Balti turismi erialaliitude kohtumised leiavad aset kord aastas. 2015. aastal võõrustab kolleege Eesti.

Eesti Turismifirmade Liit (ETFL) on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mille eesmärgid on seotud liitu kuuluvate ettevõtete majandushuvide kaitsmisega turismi valdkonnas, Eesti turismisektori arendamise ning turismiteenuste kvaliteedi parandamisega. ETFLi kuulub 67 liiget ja kaasliiget.

Lisainfo:

Kristen Lahtein
peasekretär
Eesti Turismifirmade Liit
+372 56 622 466
kristen@etfl.ee   
www.etfl.ee