Tule taotlema reisikonsultandi 5.taseme kutsetunnistust!

: Reisikonsultandi 5.taseme kutseeksamid toimuvad: 3.juuni 2014 – Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool – Puuvilla 19, Tallinn30.mai 2014 – Tartu Kutsehariduskeskus – […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Reisikonsultandi 5.taseme kutseeksamid toimuvad:

3.juuni 2014 – Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool – Puuvilla 19, Tallinn
30.mai 2014 – Tartu Kutsehariduskeskus – Kopli 1, Tartu

Eksamile pääsemiseks tuleb Eesti Turismifirmade Liidule esitada vajaminevad dokumendid hiljemalt 16.mail 2014.

Täpsem info: www.etfl.ee/est/etfl/kutse-andmine/kutseeksamid/

Miks reisikonsultandi kutsetunnistus?

  • Kutsetunnistuse omanikule avanevad tööturul paremad väljavaated. Tööjõukonkurents on tunduvalt teravnenud ja üha rohkem saab tööle võtmisel määravaks kutsetunnistuse olemasolu.
  • Kutsetunnistus on värskelt kooli lõpetanutele heaks abiliseks ja positiivseks näitajaks oma esimesele töökohale kandideerimisel.
  • Kutsetunnistus koos ingliskeelse kutsetunnistuse lisaga on eelis välismaal tööle pürgimisel ja tööloa taotlemisel. Eesti koole ei tunta nimepidi, küll aga tunnustatakse riiklikult tunnustatud kutsetunnistusi. Kutsetunnistus tagab kompetentside parema võrreldavuse Euroopa tööturul ja tõstab meie töötajate konkurentsivõimet. Kui kutsetunnistus on taskus, on välisriiki tööle minnes kohe võimalik erialale vastavat tööd leida.
  • Kutsetunnistus on üheselt mõistetav kõigile osapooltele: tööandjale, koolitajale ja õppurile. Koolieksamid võivad erineda ja nende läbiviimine pole igal pool ühesugune.