Olukorrast Egiptuses

: Seoses suurenenud julgeolekuohuga Egiptuses, soovitab Välisministeerium ohutuse eesmärgil vältida igasugust reisimist Egiptusesse, sealhulgas turismikuurortidesse. Egiptuses viibivatel kodanikel soovitatakse säilitada äärmist […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Seoses suurenenud julgeolekuohuga Egiptuses, soovitab Välisministeerium ohutuse eesmärgil vältida igasugust reisimist Egiptusesse, sealhulgas turismikuurortidesse.

Egiptuses viibivatel kodanikel soovitatakse säilitada äärmist ettevaatlikkust, kohapeal juhinduda võimalikult täpselt kohalike ametivõimude juhistest. Risk uuteks suuremastaabilisteks rahvarahutusteks Egiptuses nagu ka välismaalaste vastu suunatud terrorismioht on kõrgenenud.

Reisikorraldajad Novatours ja Tez Tour on tühistanud oma aprilli kuu lennud Egiptusesse.