Turismimessil Tourest on tänavu pea 500 eksponenti 24 riigist

: Reedel Eesti Näituste messikeskuses algaval turismimessil Tourest osaleb ligi 500 eksponenti 24 riigist, eksootilistest sihtkohtadest on messil esmakordselt esindatud Atlandi […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Reedel Eesti Näituste messikeskuses algaval turismimessil Tourest osaleb ligi 500 eksponenti 24 riigist, eksootilistest sihtkohtadest on messil esmakordselt esindatud Atlandi ookeani saared Assoorid ning India ookeanis asuvad Seišellid.

Touresti korraldav Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahteini sõnul on mess suunatud nii sise- kui välisturismi edendamiseks. “Kõige kaugemalt on tänavu eesti turisti püüdma tuldud Jaapanist, Austraaliast ja Lõuna-Aafrikast, lähinaabritest on Venemaa huvi suur ning Läti on esindatud lausa maakondade kaupa,”sõnas Lahtein.

Reedest pühapäevai toimuv Tourest hõlmab kolme näitusehalli. Möödunud aastal toimunud Touresti külastas kolme päeva jooksul kokku rekordilised 36 316 inimest.