ETFL: Tai viisavabastus mõjutab oluliselt turismi

: Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL) hinnangul on homsest Eesti kodanikele kehtima hakkav viisavabastus Tai Kuningriigiga käesoleva aasta üks olulisemaid turismituru mõjutajad. […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL) hinnangul on homsest Eesti kodanikele kehtima hakkav viisavabastus Tai Kuningriigiga käesoleva aasta üks olulisemaid turismituru mõjutajad.

“Peale olukorra pingestumist Egiptuses on eesti inimese reisisihtkohtadena kõige enam populaarsust võitnud Türgi ja Tai. Mõlemad on küll Egiptusest veidi kallimad, kuid eesti inimese reisieelarve on viimastel aastatel ka kasvanud,” lausus ETFLi peasekretär Kristen Lahtein.  

“Tai kasuks räägib hea ilm, kaunid mererannad, korralik teenidus ja taskukohased hinnad, kuid sarnaselt Egiptusega tuleb Tais ning seda eriti pealinnas Bangkokis keskmisest ettevaatlikum olla,” märkis Lahtein.  

“Tail on suur potentsiaal saada eestlasele Egiptuse asemel uueks päikesekeskuseks meie pimedal ja külmal sügistalvel,” lausus Lahtein.  

Tai-siseselt on turistide peamised sihtkohad kuurortpiirkonnad Phuket ning Pattaya.

Alates homsest saavad Eesti kodanikud Tai Kuningriigis viibida viisavabalt kuni 30 päeva.

Eesti Turismifirmade Liit (ETFL) on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mille eesmärgid on seotud liitu kuuluvate ettevõtete majandushuvide kaitsmisega turismi valdkonnas ning turismiteenuste kvaliteedi parandamisega. ETFLi kuulub 67 liiget ja kaasliiget.

Lisainfo:
Kristen Lahtein
peasekretär
Eesti Turismifirmade Liit
+372 56 622 466
kristen@etfl.ee
www.etfl.ee