VIDEOD: Eesti Turismifirmade Liit uuris inimeste reisikogemusi

: Eesti Turismifirmade Liit uuris erinevate inimeste reisikogemusi, millest selgus nii mõndagi huvitavat ja kasulikku. Ei ole oluline, kas tegemist on […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Eesti Turismifirmade Liit uuris erinevate inimeste reisikogemusi, millest selgus nii mõndagi huvitavat ja kasulikku. Ei ole oluline, kas tegemist on äri- puhkuse- või seiklusreisiga – ootamatuid probleeme võib tekkida hoolimata reisitüübist. Õnnelikud on need, kellel on võimalik reisibüroolt asjatundlikku abi ja nõu küsida ning reisil tekkinud probleemidele hiljem positiivsetes toonides tagasi vaadata.

Esimeses videos kirjeldab oma kogemust Estanc ASi tegevdirektor Vaido Palmik, kellega juhtus puhkusereisil midagi ootamatut ning kes sai abi just nimelt reisibüroolt.

Seljakotiga reisimine ja seiklemine on noorte seas väga populaarne, kuid alati võib ette tulla ootamatusi, mida ei oska lihtsalt ette näha. Oma seiklusreisil juhtunust räägib üliõpilane Piret. 

Ka lühikestel ärireisidel võib ette tulla ootamatusi, mis vajavad kiiret lahendamist ja reisibüroo abi. Oma kogemusest räägib tihti ärireisidel viibiv Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts.

Loe lisaks siit, mida võtta arvesse reisi planeerimisel ning mida teha ennetamaks reisimisega seonduda võivaid riske, et saada täiuslik reisikogemus.