Eesti Turismifirmade Liit: jälgime olukorda Egiptuses tähelepanelikult

: Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahteina sõnul on Egiptuse arengud nii olulised, et selle tarbeks on liidu liikmete seas avatud […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahteina sõnul on Egiptuse arengud nii olulised, et selle tarbeks on liidu liikmete seas avatud eraldi tihe infovahetus, teemat on arutanud ka liidu juhatus.

„Hooaeg algab Egiptuses oktoobris ja liidule teadaolevalt ühtegi paketti augustiks ega septembriks Egiptusse Eestist müüdud ei ole. Mis hooajast saab, sõltub viimastest arengutest. Jälgime hoolikalt ka Skandinaavia reisifirmade käitumist, augustiks ja septembriks enamus neist pakette enam ei paku, kuid hooaja alguse, see on oktoobri osas, pole nad samuti otsust teinud,” rääkis Lahtein.

Nii liit kui reisimüüjad jälgivad tähelepanelikult Egiptuses toimuvaid arenguid ning järgivad Eesti väliministeeriumi soovitusi. „Oleme liidu liikmete vahel sisse seadnud eraldi Egiptuse-teemalise infovahetuse ning liidu juhatus on teemat samuti arutanud,” ütles Lahtein.

„Egiptus on tõepoolest olnud talvise hooaja üks populaarseimaid sihtkohtasid. Egiptuse kasuks räägivad kolm olulist aspekti, mida iga klient hindab: hind, reisi pikkus ja ajavahe. Mõningat konkurentsi Egiptusele suudavad pakkuda ehk ainult Kanaari saared, Maroko ja Tuneesia,” ütles peasekretär lõpetuseks.

Allikas: ärileht.ee