Eesti reisikorraldajad ei katkesta veel Egiptuse reiside müüki

: Eesti turismikorraldajad ei katkesta Egiptuse reiside müüki, kuid praeguse olukorra kestma jäädes ei vii reisikorraldajad turiste sellesse riiki. Eesti Turismifirmade […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

Eesti turismikorraldajad ei katkesta Egiptuse reiside müüki, kuid praeguse olukorra kestma jäädes ei vii reisikorraldajad turiste sellesse riiki.

Eesti Turismifirmade Liidu, välisministeeriumi ja tarbijakaitseameti esindajad arutasid esmaspäeval olukorda Egiptuses, ütles BNS-ile liidu peasekretär Kristen Lahtein. Lahteina sõnul ei katkesta Eesti reisikorraldajad praegu Egiptuse reiside müüki, kuid samas jälgivad nad olukorda riigis ning teevad otsuse vastavalt olukorrale. “Kui praegune olukord jätkub, siis turiste Egiptusesse ei lennutada,” ütles ta. Lahtein märkis, et septembri teisel nädalal kogunevad reiskorraldajad ning välisministeeriumi ja tarbijakaitseameti esindajad uuesti, et sama teemat arutada. Soome turismifirmad Finnmatkat ja Aurinkomatkat tühistasid esmaspäeval kõik talvehooajaks planeeritud Egiptuse reisid.

Allikas: Baltic News Service