Avatud on registreerimine 23.rahvusvahelisele turismimessile TOUREST 2014!

: Eesti Turismifirmade Liidul on suur rõõm teatada, et registreerimine 23.rahvusvahelisele turismimessile TOUREST 2014 on avatud! Tourest on vanim rahvusvaheline turismimess Balti […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent
kohver Tourest 2014

Eesti Turismifirmade Liidul on suur rõõm teatada, et registreerimine 23.rahvusvahelisele turismimessile TOUREST 2014 on avatud!

Tourest on vanim rahvusvaheline turismimess Balti riikides ja sel korral toimub mess 14.-16.veebruaril 2014 Eesti Näituste messikeskuses. Tourest 2013 oli väga edukas, ületades kõigi aegade publikurekordeid – 3 päeva jooksul külastas messi uskumatu arv – 36 316 inimest! Tourest toimub kolmes hallis: peahallis, „Puhka Eestis“ hallis ja lastehallis, lisaks ka messikeskuse esisel väliterritooriumil.

Varajastele registreerijatele on meil taas kord head uudised, sest täites ja saates osalemislepingu kuni 30.septembrini 2013, rakendub ekspositsioonipinnale soodushind!

Täpsem info ja registreerimine:

Mariann Grencštein
Projektijuht
Eesti Turismifirmade Liit
+372 631 3013
mariann@etfl.ee, info@etfl.ee

www.tourest.eu

Tourest on vanim ja suurim turismimess Balti riikides ning Eesti Turismifirmade Liit on seda korraldanud juba 1991.aastast. Mess toob 3 päeva jooksul kokku üle 400 eksponendi ligi 25 erinevast riigist, et anda ülevaade, mida turismivaldkonnal pakkuda on. Külastajate arv kasvab iga aastaga ning 2013.aastal ületas see 35 000.

Mess toimub paralleelselt 3 erinevas hallis. Peahallis on eksponentidena esindatud reisikorraldajad, reisibürood, transpordiettevõtted, kindlustusfirmad, haridusasutused, hotellid, spaad, restoranid, meelelahutusteenuste ja vaba aja tegevuste pakkujad, välismaised sihtkohad ja palju muud. “Puhka Eestis” hallis on esindatud Eesti maakonnad koos nende alla koondunud ettevõtjatega, andes ülevaate Eesti siseturismi võimalustest. Lisaks on messil lastehall, mis pakub väiksematele turismisõpradele erinevaid lõbusaid ja harivaid tegevusi.

Pealaval toimub kolme päeva jooksul interaktiivne programm, pakkudes külastajatele veelgi rohkem meelelahutust. Laval toimuvad erinevad etteasted, esitlused, oksjonid, viktoriinid, mängud jne. Turismist sügavamalt huvitatutele korraldavad eksponendid paralleelselt ka messikeskuse seminariruumides koosolekuid ja infosündmusi.

Traditsiooniliselt kuulutab ETFL Tourest’il välja ka aasta parima turismiedendaja ja turismiobjekti. Aastapreemiate kohta saad rohkem lugeda siit.