Pikaaegsed turismiedendajad pälvisid Pärnus tunnustuse

: “Tublisid ja pikaaegse kogemusega inimesi on turismisektoris palju, tunnustuse turismiliitudelt pälvisid need, kes on seisnud hea kogu tervikpildi käekäigu eest.” Tunnustuse pälvis […]

Tourest logo väike
Tourest logo transparent

“Tublisid ja pikaaegse kogemusega inimesi on turismisektoris palju, tunnustuse turismiliitudelt pälvisid need, kes on seisnud hea kogu tervikpildi käekäigu eest.” Tunnustuse pälvis teiste seas ka Tartu Ülikooli Pärnu kolledži turismimajanduse dotsent Heli Tooman, kes on rohkem kui 20 aastat panustanud Eesti turismihariduse edendamisse. Tooman on koostanud mitmed turismivaldkonna õpikud ja raamatud, ta on osalenud aktiivselt õppekavade arendamises ja hindamises ning tema eestvedamisel on edendatud turismialast eestikeelset sõnavara. Lisaks said pikaaegse panuse eest tunnustuse Eesti turismi arendamisel maaturismiettevõtjad Signe Sarah Arro Saaremaalt ja Margus Timmo Setumaalt, Estraveli juhataja Anne Samlik, Värska sanatooriumi juhataja Vello Saar ning Daisy Järva ja Toomas Undusk.

Turismikonverents toimus seekord kümnendat korda ning oli pühendatud turismi tulevikule nii Eestis kui ka laiemalt maailmas. Pärnu Estonia spaas toimunud konverentsist võttis osa enam kui 200 turismivaldkonnaga seotud inimest, konverentsi korraldasid EAS ja Eesti Turismifirmade Liit.